Selecteer een pagina
Header aanbodpagina

Ik loop met je mee en samen kijken we hoe je weer terugkomt in jouw energie. Door middel van één-op-één coaching, access bars behandelingen of een combinatie hiervan.

Eén-op-één coaching

Voor jezelf zorgen lijkt zo vanzelfsprekend maar soms vergeten we dit en dan… is je sparkle ‘even’ weg.

Het kan zijn dat je het niet meer weet, geen balans meer ervaart, zoekende bent wat je nu moet en in kringetjes rond blijft lopen.

Gedurende een periode, welke we samen afspreken wat nodig is, ‘wandel’ ik met je mee en coach ik je. We gaan kijken waar je vandaan komt, waar je nu staat en ontdekken waar je graag heen wilt. Letterlijk en figuurlijk geven we zuurstof aan je gedachten.

Bijna altijd wandel ik omdat je hiermee in beweging komt waardoor ruimte kan ontstaan. Dit zal nieuwe inzichten en perspectieven kunnen bieden. Ik loop naast je mee en zal je o.a. aanzetten door middel van het stellen van vragen. Zo creëren we overzicht en vanuit daar kunnen er weer mogelijkheden en ideeën ontstaan. Ik werk vooral intuïtief, gebruik meerdere technieken en kijk samen met jou wat nodig is.

Je kan dan weer stappen gaan zetten. We halen op deze manier jouw Sparkle terug.

Want zeg nu zelf… niets is aantrekkelijker om de glinstering te zien én te voelen in de poppetjes van jouw ogen.

 

Handen Access Bars gespiegeld

Acces Bars

Access Bars® is een energetisch lichaamsproces waarbij je met de energiebanen in je lichaam op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning ontlaadt. Het geeft je de kans om oude gedachten en niet werkende patronen los te laten.

De access Bars zijn 32 drukpunten op het hoofd die bij lichte aanraking opruimt wat niet bij jou hoort. Je ervaart ruimte en rust in hoofd en lichaam. Het bevrijdt je van zowel mentale als fysieke blokkades en helpt je verder in je leven.

Je kan het vergelijken met het opruimen van de harde schijf: bestanden & programma’s die “te veel” vragen en de boel vertraging geven worden door aanraking van knopjes opgeschoond, zodat het niet langer in je leven hoeft te zijn.

Het geeft ruimte en weer mogelijkheden voor nieuwe stappen en inzichten tot nieuwe mogelijkheden.