Selecteer een pagina

Graag stel ik mij voor

 

Ik ben Pasja, eigenaar van Ditans

maar ook nog zoveel meer

Kernwoorden die iets over mij vertellen zijn: zorgzaam, sociaal, vrolijk, behulpzaam, doorzetter, leergierig, open minded, eerlijk, goedlachs, luisterend, empathisch, optimistisch, gevoelig, warm en betrokken, beetje gek af en toe, niet denkend in hokjes.

Ik zoek graag verbinding en verdieping altijd in combinatie met een fijne dosis humor. Ik sta open voor de ander. Waarom doet iemand wat hij doet? Mijn nieuwsgierigheid en interesse in de ander wil dat weten. Het verhaal achter de persoon.

Over Pasja

“Mijn eigen sparkle ben ik meerdere malen in mijn leven verloren. Ik leerde als jong meisje al gauw hoe ik mij het beste aan kon passen.”

Laat je maar niet horen, pas je maar aan, doe maar niet, jij bent de jongste, wat weet jij er nu van, zou je dat nu wel doen? Altijd was het moeilijk of was ik moeilijk, altijd was ik anders dan de ander, ik paste er net niet tussen. Ik voelde mij ook anders, niet begrepen.

Van huis uit groeide ik op met veel grenzen. Toen ik voor mijn stage een half jaar naar het buitenland ging lag de wereld aan mijn voeten: vrijheid. Ineens lag alles open, ik bepaalde zelf de regels, de grenzen. Ik werd grenzeloos, had geen idee wie ik was. Een hele ontdekking was deze reis met hoge pieken en hele diepe dalen.

Later in mijn leven wilde ik het vooral goed doen voor de ander maar omdat ik mijn grenzen en mijzelf niet goed kende, konden anderen daar ook makkelijk overheen gaan. Meerdere keren in mijn leven ben ik in situaties geweest waar ik liever ver vandaan had willen blijven. Ik dacht én geloofde op dat moment goed te doen voor de ander. Dat ik het niet waard was óf dat ik er vast zelf om gevraagd had omdat ik zelf niet duidelijk was. Ik vergat mijzelf compleet.

 

Nu weet ik dat ik wel goed genoeg ben, weet ik wie ik ben én weet ik meer dan ooit dat ik het waard ben, mijn SPARKLE is terug!

Ik zie mijzelf en voel wat ik nodig heb en ik stel grenzen. Voor mij betekent dit dat wat ik doe in mijn leven mij dit een goed gevoel oplevert, energie. Maar ook rust, balans en focus. Dat ik echt voor mijzelf heb gekozen en voel bij mijzelf wat ik nodig heb. Eerst vooral op persoonlijk vlak maar daar achteraan ook op werkgebied.

Hoe je in het één bent, ben je ook in het ander. Het was dus eigenlijk logisch dat alle stappen elkaar opvolgde. Ik check nu regelmatig bij mijzelf dat wat ik doe ook energie oplevert. Zo niet, dan ga ik kijken hoe het anders kan. Op deze manier zorg je dat de balans goed blijft, zorg je goed voor jezelf en glinstert het lichtje in je ogen.

Dat gun ik jou ook, mede daarom is Ditans opgericht.

Ik gun jou te zijn wie jij bent, volledig sparkelend in je hele zijn, op alle vlakken. Je bent goed genoeg, precies zoals je bent.

Als je dat gaat uitstralen, gaat voelen, ga je ook doen waar je het meest blij van wordt en doe jezelf écht recht aan.

Wil je meer weten of heb je vragen, plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Leuk om je te ontmoeten!